Tur pe biciclete Londra - Timisoara pentru copiii abandonati

Facebook Twitter Comenteaza
Tur pe biciclete Londra - Timisoara pentru copiii abandonati
Banii stransi in urma campaniei umanitare "Cycle Slam" au fost donati centrului de ocrotire a copiilor Terapie prin arta, din Timisoara.

Ciclistii au parcurs un traseu de peste 1.600 de kilometri, de la Londra la Timisoara, in 18 zile. Acestia au pornit pe 1 august din din Holborn, Londra, si au traversat urmatoarele tari: Marea Britanie, Franta, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria si Romania. Obiectivul a fost strangerea a cate 1 euro/1 lira de la fiecare IPA Amway din fiecare tara pe care au traversat-o.


"Donatia va finanta extinderea centrului pentru copiii abandonati, victime ale abuzului si neglijentei, copii care nu au unde sa mearga. In prezent, acest centru are sase camere si sper sa amenajeze inca trei cu ajutorul nostru", a declarat Bogdan Cristea, initiatorul acestei campanii.

Bogdan Cristea s-a nascut in Romania si, in prezent, lucreaza in Londra, unde este inregistrat ca Intreprinzator Privat Autorizat (IPA) Amway, dar si ca voluntar pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilitati.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod