Tonikum K intareste inima si aparatul circulator

Nu mai esti la fel de puternic/a cum erai pe vremuri? Nu mai faci fata stresului vietii cotidiene, lipsei de odihna si poluarii din jurul tau?
Este posibil ca aceste situatii sa fi luat nastere deoarece ti-ai neglijat organismului si i-ai risipit "rezervele". Pentru a fi iarasi o persoana activa si in forma, acum, este momentul sa faci ceva!

Pentru a nu uita cum este sa fii fericit/a si pofta de viata Doppelherz® Tonikum K te ajuta cu "puterea celor doua inimi" sa te gandesti la a venit vremea sa iti recapeti puterile si sa devii ceea ce erai.

Doppelherz® Tonikum K, de la Queisser Pharma, este un tonic pentru inima pe baza de ingrediente naturale, pentru aparatul circulator si pentru sistemul nervos, produs in Germania de peste 90 ani.
Acesta este folosit ca adjuvant in afectiunile cardiovasculare care au un fond nervos, pentru combaterea stresului, dar si ca revigorant dupa boli. Totodata, reface echilibrul organismului, ajutand la energizarea si revigorarea sa si contribuind la reinstalarea starii de bine.

Intareste-ti inima si aparatul circulator impotriva suprasolicitarii nervoase prin puterea naturala a plantelor deoarece Doppelherz® Tonikum K contine combinatii din extract de paducel, hamei si roinita.

Paducelul, supranumit si "Planta tineretii vesnice", este folosita  in afectiunile cardiace cu substrat nervos.
Hameiul si roinita au actiune linistitoare si echilibranta, fiind apreciate in special impotriva solicitarii nervoase.

Queisser Pharma, producatorul german de produse farmaceutice, este prezent de 3 ani pe piata din Romania cu suplimentele nutritive  Doppelherz®aktiv. Gama este completata acum de Doppelherz Tonikum K si Doppelherz Tonikum (varianta fara zahar, pentru diabetici), produsul cel mai vandut din acest segment pe piata din Germania.

Pretul recomandat pentru aceste suplimente este de 20 RON.


Aceste produse sunt cunoscute si folosite de foarte multe persoane din afara Germaniei si a Europei. Punctele cheie sunt Europa de Est, Polonia, Rusia dar si tarile baltice. Queisser Pharma a intrata pe piata din Romania din 2000, iar in 2006 a fost infiintata reprezentanta firmei la Bucuresti.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ionica_caranda@yahoo.com pe 27 Iul 2009, 15:59

    siropul l-am cumparat azi,voi vedea verdictul,urmarea,multumesc colectivului Sensiblu,pta Amzei...

    0
    0

  • larisa1985 pe 19 Mar 2008, 13:39

    In farmacie ... incerca in farmaciile Centrofarm, de acolo am cumparat eu.

    0
    0

  • timea pe 18 Mar 2008, 22:31
    Unde gasesc acest produs

    Unde gasesc acest produs?

    1
    0

  • Larisa Gheorghe pe 4 Mar 2008, 18:07

    Lansarea oficiala pe piata din Romania a acestui produs va avea loc pe data de 12 martie anul curent. In principiu sunt de parere ca produsul va fi distribuit prin intermediul farmaciilor. O seara placuta.

    0
    0

  • george pe 4 Mar 2008, 17:51
    george.corbu@yahoo.com

    De unde se procura tonikum?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod