Tehnici chirurgicale complexe pe cale vaginala efectuate in clinici private

Incepand cu aceasta luna, in Centrul Medical Unirea se vor efectua o serie de interventii chirurgicale ginecologice cu un grad inalt de complexitate, prin utilizarea echipamentelor laparoscopice si a materialelor heterologe (plase, benzi).
La aceasta clinica privata se vor efectua histerectomie laparoscopica supracervicala si interventii minim invazive pentru cura incontinentei de urina la femei si a prolapsului genital total.

Histerectomia laparoscopica supracervicala se adreseaza femeilor tinere care sunt diagnosticate cu fibrom uterin si are avantajul unei dureri minime postoperatorii, a pastrarii calitatii vietii sexuale, a spitalizarii reduse (maxim 48 de ore) insotita de recuperare rapida (maxim o saptamana fata de sase saptamani in cazul interventiilor clasice).
Metoda laparoscopica asigura conditiile ideale pentru interventie datorita vizualizarii excelente a campului operator, iar cicatricele postoperatorii sunt minime.

Tot in cadrul interventiilor efectuate in premiera se incadreaza operatiile pentru incontinenta de urina la efort "tension free transvaginal tape" si cea de prolaps genital total (plasa si Amreich Richter). Pentru acestea au fost folosite materiale heterologe speciale tolerate biologic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod