Tabletele de curatare mai mult decat un simplu periaj

Diversele probleme de sanatate care apar pe parcursul vietii pot sa ne rapeasca pofta de viata daca nu le acordam atentia cuvenita. Nu de putine ori am auzit in jurul nostru persoane care se plang de probleme ale dentitiei, de pierderea ei partiala sau totala.
De altfel, statisticile arata ca jumatate din persoanele cu varsta peste 55 ani au cel putin o proteza dentara partiala. Oamenii nu trebuie sa se jeneze din aceasta cauza, ci trebuie sa se informeze asupra modului sau de ingrijire, astfel incat zambetul tau sa fie mai frumos ca niciodata.

Ca si dintii naturali, protezele dentare necesita o igiena zilnica riguroasa. Pentru o curatare temeinica a protezei dentare, medicii dentisti recomanda utilizarea unor produce specializate.

Tabletele efervescente Corega au fost special concepute pentru a face posibila indepartarea oricaror bacterii de pe suprafata protezei.
Prin introducerea protezei timp de minim 15 minute in solutie formata de o tableta Corega, bacterille sunt eliminate chiar si din spatiile greu accesibile.

Spre deorebire de curatarea cu pasta si periuta de dinti, care deterioreaza proteza in timp prin actiunea lor mecanica dura, tabletele efervescente curata mai eficient si sunt mai usor de folosit.

Cele trei variante disponibile - Dental White, Bio Formula si Parts (pentru proteze partiale sau cu parti metalice) - ofera protectie completa impotriva factorilor de natura organica ce ar putea afecta sanatatea cavitatii bucale.


Tabletele se gasesc in magazine si in farmacii. Pret recomandat: 13 Ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod