Spirometrii gratuite in "Saptamana Astmului"

Facebook Twitter Comenteaza
Spirometrii gratuite in

In perioada 3-8 mai, in Romania este Saptamana Astmului. Cu aceasta ocazie se vor face spirometrii gratuite in mai multe orase din tara., unde cei interesati isi vor putea testa functia pulmonara.

 

Pe data de 8 mai in orasele Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara vor fi amplasate corturi, unde locuitorii vor putea sa afle cat de bine respira, dupa cum urmeaza: Bucuresti – Parcul Tineretului, Iasi – Parcul Copou, Timisoara – Parcul Operei, Cluj – Piata Avram Iancu.

Ziua Mondiala a Astmulul 2010 se sarbatoreste pe 4 mai si are ca obiectiv cresterea gradului de constientizare a impactului astmului bronsic si imbunatatirea serviciilor medicale legate de aceasta afectiune la nivel mondial. 

Campania de anul acesta isi propune ca timp de o saptamana toate persoanele interesate sa afle mai multe despre astmul bronsic, prin intermediul presei dar si prin mijloace moderne de comunicare.

Lista centrelor unde se fac analize gratuite, precum si modalitatile de progarmare se gasesc pe site-ul  www.campanie-astm.ro, care va sta la dispozitia celor interesati pina la sfarsitul lunii iunie.
 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod