Servicii de investigatii prin RMN de ultima generatie

Gral Medical isi completeaza serviciile de imagistica medicala cu investigatii prin rezonanata magnetica (RMN), incepand cu luna noiembrie 2008. Aparatul are functii speciale pentru cresterea calitatii rezultatelor si este mai putin nociv pentru pacienti deoarece nu foloseste radiatia X, iar imaginile tesuturilor moi sunt excelente.
De asemenea, aparatul deceleaza cel mai bine bolile demielinizante ale encefalului si maduvei, poate evalua atat structura, cat si functia multor organe interne, ofera o examinare rapida a intregului corp de la vertex la haluce, fiind extrem de util pentru vizualizarea vaselor si a metastazelor.

Precizia rezultatelor este deosebit de mare deoarece aparatul foloseste programe speciale pentru san, inima, vase si articulatii precum si programe speciale pentru copii sau pacientii necooperanti.

Confortul pacientilor investigati medical cu ajutorul acestui aparat creste considerabil deoarece viteza de examinare este mare, zgomotul perceput este redus si nu este nevoie de repozitionarea pacientului sau de schimbarea antenei deoarece aparatul combina elementele antenelor multiple.
 
Aparatul RMN face parte din clasa top din domeniu, iar achizitia sa face parte dintr-un complex program de investitii, de peste 2,5 milioane de euro, derulat de compania Gral Medical, pentru modernizarea centrului de Radiologie si Imagistica Medicala.
"Investitiile Gral Medical nu se opresc aici. Compania a gandit pentru anul 2009 un plan de dezvoltare la nivel teritorial prin deschiderea a 5 centre in tara, plan conform caruia investitia totala se va ridica la suma de 2 milioane de  euro pe an", a declarat Georgeta Serban, General Manager Gral Medical.

"Cifra de afaceri generata de noile centre, conform previziunilor, va fi de peste 2,5 milioane de euro. In paralel cu dezvoltarea teritoriala, Gral Medical va intra in prima faza a proiectului privind deschiderea primului spital privat al companiei, si anume, demararea constructiei  spitalului din apropierea zonei Piata Alba Iulia", a adaugat General Manager-ul.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod