Schimbarea mentalitatii in perfomanta actului medical

Reforma in domeniul sanitar se afla in stransa legatura cu managementul performant al institutiilor medicale. Managerii de farmacii si spitale au fost asigurati de continuarea procesului de descentralizare inceput in domeniul medical, ocazie cu care ministrul Eugen Nicolescu a tinut sa isi reafirme sprijinul pentru toti acei lidei care doresc nu numai o modernizare a infrastructurii institutiilor medicale, ci si o schimbare a mentalitatilor in ceea ce priveste performanta actului medical.
Ministrul Sanatatii Publice a participat, alaturi de 100 de directori de spital si de farmacii de spital, la cea de-a treia editie a Hospital Management Meeting. Evenimentul a avut loc la Mamaia in perioda 19-21 septembrie iar dezbaterile s-au dovedit de un real folos pentru toti cei peste 100 de manageri se spitale si farmacii participanti.

Evenimentul, organizat de agentia HNC - Healthcare Communication cu sprijinul companiei Pfizer, l-a avut drept invitat special pe ministrul Sanatatii Publice, Eugen Nicolaescu, care a tinut sa puncteze cateva aspecte esentiale in ceea ce priveste managementul institutiilor spitalicesti si farmaceutice.


Totodata, managerii de farmacii si spitale au fost asigurati de continuarea procesului de descentralizare inceput in domeniul medical, ocazie cu care ministrul Eugen Nicolaescu a tinut sa isi reafirme sprijinul pentru toti acei lideri care doresc nu numai o modernizare a infrastructurii institutiilor medicale, ci si o schimbare a mentalitatilor in ceea ce priveste performanta actului medical.

Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa a pus in discutie problemele cu care se confrunta domeniul farmaceutic, asa cum se vad acestea din interior.
Acesta a subliniat ca existenta farmaciilor de spital este absolut esentiala pentru buna desfasurare a activitatii institutiei, si a reconfirmat importanta unei colaborari cat mai constructive intre farmacistul de spital si medici pentru optimizarea gestionarii resurselor, aspect foarte important in procesul de modernizare a institutiilor medicale.

Management Hospital Meeting, aflat anul acesta la cea de-a treia editie, este o manifestare care ii reuneste pe cei mai importanti manageri de spital si de farmacii de spital din Romania, cu scopul declarat de a aduce performanta si rezultate in reforma sistemului spitalicesc din Romsania.


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mary-elisa pe 29 Sep 2008, 08:19
    Schimbarea mentalitatii in performanta actului medical

    Eugen Nicolaescu ministrul sanatatii? Cine ne reprezinta !? Halal ministru... vai de minister si reforma in sanatate... pacat!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod