Scaderea in greutate reduce simptomele menopauzei

Facebook Twitter Comenteaza
Scaderea in greutate reduce simptomele menopauzei
Femeile supraponderale care sufera de bufeuri dupa instalarea menopauzei pot reduce simptomele odata cu scaderea in greutate, scrie NetDoctor.

Un studiu condus de cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, a descoperit ca aproximativ jumatate dintre cele 338 de participante supraponderale (varsta medie 53 ani) sufera din cauza bufeurilor. Cele care au luat parte la un program de slabit reusind sa piarda in greutate, au simtit o ameliorare a simptomelor.

"Descoperirile noastre indica faptul ca femeile supraponderale sau obeze intampina mai frecvent simptome ale menopauzei, iar acestea pot fi ameliorate prin reducerea greutatii corporale," explica cercetatorii.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Claudia Stoian pe 18 Apr 2013, 12:33
    precizare

    Sfatul meu este pentru Deniza Pirlogea.

    0
    0

  • Claudia Stoian pe 18 Apr 2013, 12:29
    sfat

    Iti sugerez sa mananci si covrigul, nu numai gaura, iar ca sa poti sa ai cat sa te saturi, pune mana si munceste, nu sta numai pe retelele de socializare, ca te tampesti (si slabesti) si mai mult!

    0
    0

  • pirlogea deniza pe 14 Iul 2010, 20:53
    am slabit

    am 52 de ani in toamna acestui an dereglari hormonale (menstre) am cam de la 36 de ani tratamente cu climen, duphaston, cotraceptive moneva,.. totul bine si frumos numai ca de anul trecut am pierdut in greutate cam 10 kg media pe vara era de 54 iar iarna de 58 ce sa fie in contextul in care apetitul si somnul sunt dintre cele mai bune ? iar starea generala buna ???

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod