Sange donat pentru pacientii cronici

Specialisti in sanatate, romani si straini, au donat sange la Palatul Parlamentului in cadrul campaniei initiate de Tarus Media impreuna cu Institutul National de hematologie transfuzionala "Prof.dr. C.T. Nicolau". Sangele va fi donat pacientilor cronici din principalele spitale din Bucuresti.
Peste 200 de medici, farmacisti si asistenti medicali au participat la primul eveniment international din Romania dedicata Managementului Bolilor Cronice, care a avut loc la Palatul Parlamentului, in perioada 7-8 octombrie.

In cadrul evenimentului s-au incheiat parteneriate strategice multiple intre institutii romanesti si organizatii international ca HOPE, Federatia Internationala a Spitalelor, benefice pentru sistemul de sanatate romanesc. Edwina Rogers, Director Executiv al unei organizatii importante din Washington, a vorbit pentru prima data in Romania despre un nou concept de asistemta medicala primara ("casa medicala centrata pe pacient"). Edwina Rogers este interesata sa implementeze centre pilot si in Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod