S-a lansat si la noi "Anticancer", o carte care a facut valva

Cartea "Anticancer" scrisa de dr. David Servan Schreiber a fost lansata in 2007 in SUA si in Franta, inregistrand vanzari record. Problema cancerului este una care priveste un numar imens de persoane. In Europa si in cele douã Americi, unu din patru oameni este afectat de aceasta maladie.
Succesul urias de care s-a bucurat aceasta carte se datoreaza temei: lupta impotriva bolii secolului. Unu din patru adulti occidentali sunt atinsi de maladie. Toti suntem purtatori ai celulelor canceroase, dar nu toti ne imbolnavim de cancer. De ce? David Servan Schreiber a aflat raspunsul. Daca vi s-ar spune ca pana si niste simple schimbari in stilul dumneavoastra de viata v-ar putea reduce semnificativ pericolul de a fi atins de aceasta boala v-ati folosi, atunci, la maximum mecanismele naturale de aparare?

Cartea, nonconformista si personala, stiintifica si emotionanta in acelasi timp, este o noua lovitura data abordarilor clasice ale bolii.
Cel pe care presa americana il numeste DSS arata cauzele ce favorizeaza aparitia bolii si expune, foarte concret, metodele prin care oricine poate lupta impotriva cancerului prin mijloace naturale.

Autorul, dr David Servan Schreiber s-a imbolnavit de cancer si a reusit sa se salveze prin mijloace proprii. Acest lucru, dublat de faptul ca el era deja un cercetator al acestei maladii inca dinainte de a se imbolnavi, a facut ca aceasta carte si mijloacele pe care le propune pentru invingerea bolii sa suscite un imens interes din partea publicului.
"Am avut cancer. Mi s-a dat diagnosticul acesta pentru prima data acum 15 ani. Mi s-a aplicat tratamentul obisnuit si am facut cancerul sa dea inapoi, insa doar pentru a recidiva apoi, mai tarziu. Am decis sa aflu tot ce imi statea in putinta, pentru a-mi ajuta corpul sa se apere impotriva bolii prin mijloacele sale proprii. Se implinesc deja sapte ani de cand traiesc, dupa ce am invins boala. In aceasta carte as dori sa va relatez povestea – stiintifica si personala – ce sta la baza invataturilor pe care le-am dobandit”, ne spune autorul.

David Servan Schreiber este neurolog, doctor in medicina si profesor universitar la ultraconservatoarea Universitate a Centrului Medical Pittsburg, unde a fondat Centrul de Medicina Integrativa pe care il conduce in prezent.
Acest centru foloseste concepte noi in medicina, care privesc fiinta ca pe un intreg minte/corp.

Editia romaneasca a acestei carti, propusa de Elena Francisc Publishing vine in continuarea unei alte lucrari a dr David Servan Schreiber "Vindeca", aparuta la EFP inca din 2004 si aflata la a doua editie.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Marilu pe 1 Mai 2010, 12:54
  site

  http://www.efpublishing.ro/

  0
  0

 • migniona pe 9 Sep 2008, 18:58
  Am gasit

  Va multumesc oricum.Am gasit cartea.Intrati pe internet la editura mai sus mentionata.Sau adresa este Elena Francisc Publishing Adresa: B-dul Ion Mihalache 313, bl. 1, sc. 2, ap. 2, sector 1, Bucuresti Telefon: 0212244535 E-mail: office@efpublishing.ro .Sper sa va fie de ajutor.VA DORESC SANATATE!!!

  0
  0

 • Miniogna pe 9 Sep 2008, 18:43
  Solicitare

  De unde se poate achizitiona cartea? Am mare nevoie pentru mama mea.Multumesc!!!!!!

  0
  0

 • lulu pe 5 Sep 2008, 11:59
  anticancer

  perfect adevarat.am avut o experienta asemanatoare.am invins cancerul .sunt 20 de ani de atunci.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod