S-a lansat cartea de nutriţie “Nu hrăni cancerul!”


Facebook Twitter Comenteaza
S-a lansat cartea de nutriţie “Nu hrăni cancerul!”

“Nu hrăni cancerul” îşi propune să constituie un ghid de alimentaţie pentru fortificarea organismului.

 

Principiile sănătoase conţinute în paginile acestei cărţi încearcă să propună o alternativă pentru prevenirea îmbolnăvirilor cronice, dar şi pentru recuperarea celor care au trecut prin tratamentele incipiente de vindecare a cancerului. În România, 57 de pacienţi află zilnic că sunt bolnavi de cancer, acesta fiind cea de-a doua cauză a mortalităţii, atât la nivel naţional, cât şi european.

Cancerul este o maladie împotriva căreia lupta purtată este una anevoioasă, motiv pentru care este necesar ca armele cele mai eficiente să fie la îndemână, iar sprijinul acordat celor afectaţi de această boală să fie cât mai complet.

Stilul de viaţă influenţează calitatea vieţii, iar alimentaţia este un aspect decisiv în ceea ce priveşte traiectoria stării de sănătate.

Concepută ca un plan de bătaie împotriva cancerului, cartea are capitole dedicate atât identificării alimentelor dăunătoare, cât şi trecerii în revistă a alimentelor sănătoase şi a unor principii esenţiale pentru prepararea acestora, precum şi un reţetar cu propuneri gustoase şi uşor de preparat pentru orice vârste şi pentru orice preferinţe. Este un volum uşor de parcurs, într-o prezentare grafică plăcută şi prietenoasă, special gândit să devină un aliat de încredere în pregătirea meselor de fiecare zi.


“Cancerul proliferează în prezenţa fisurilor din ansamblul alimentaţiei. Aşadar, este extrem de important ca alimentaţia curentă să fie una care să sprijine organismul, şi nu să îl conducă la degradare. Am conceput acest ghid de nutriţie pentru a semnala căile prin care se infiltrează cancerul şi pentru a fi de folos oricui se îngrijeşte de sănătatea lui. În acelaşi timp însă, l-am construit şi ca pe un instrument deosebit de important în lupta pe care bolnavii de cancer în stare incipientă o duc împotriva acestei maladii”, spune Dr.
Pavel Chirilă.

Cartea este disponibilă în librării din toată ţara şi poate fi comandată şi la numărul de telefon 021.352.41.31 (între orele 10 - 18) sau direct de pe website-ul www.clinicanera.ro. Preţul recomandat al volumului este de 25 lei. Fondurile colectate din vânzarea acesteia vor fi donate integral construcţiei Clinicii Nera, primul Centru de Recuperare Oncologică din România. Clinica va oferi îngrijire post-tratament bolnavilor de cancer în stadii incipiente, putând salva, în fiecare an, peste 1.000 de vieţi, şi va încorpora, de asemenea, un departament de cercetare pentru prevenţia şi depistarea precoce a cancerului.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pasmangia M. DOINA pe 28 Mai 2012, 16:04
    DORESC SA CUMPAR 2 - CARTI NU HRANI CANCERUL-

    SOTUL MEU ARE CANCER DE COLON. A FOST EXTIRPATA TULOAREA, ACUM ESTE LA CHIMIOTERAPIE LA CLUJ, DORESC SA-L AJUT. VA ROG, VREU SA CUMPAR 2 CARTI, NU HRANI CANCERUL. Doina Pasmangia

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod