Renuntam mai greu la tigarile mentolate

Facebook Twitter Comenteaza
Renuntam mai greu la tigarile mentolate

Aroma racoritoare a tigarilor mentolate le poate face mult mai periculoase pentru fumatori si da o dependenta mai mare, comparativ cu tigarile obisnuite, aflam de pe site-ul www.health24.com.

"Am descoperit initial ca fumatorii de tigari mentolate inspira mai mult dioxid de carbon si nicotina per tigara. Studiul a mai evidentiat faptul ca fumatorilor de tigari cu mentol le este mult mai dificil sa renunte la acest viciu, desi fumau mai putine tigari pe zi in comparatie cu adeptii tigarilor fara mentol.", a declarat Kunal Gandhi, autorul studiului, cercetator al diviziei de psihiatrie si dependenta din cadrul University of Medicine and Dentistry of New Jersey - "Robert Wood Johnson" Medical School. La studiu au participat peste 1700 de persoane.

"Aceste rezultate dovedesc faptul ca mentolul nu este o aroma neutra in tigarete. Acesta mascheaza asprimea nicotinei si a toxinelor, afecteaza modul in care tigara este fumata si o face, in acest mod, mult mai periculoasa, dand si un grad de dependenta mai mare.", declara Jonathan Foulds, directorul Tobacco Dependence Program, din cadrul Universitatii mentionate anterior.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod