Radiografii pulmonare gratuite la clinica Anima din Bucureşti


Facebook Twitter Comenteaza
Radiografii pulmonare gratuite la clinica Anima din Bucureşti

Incepand de astazi, 4 decembrie, Clinica Anima sustine campania de preventie, informare si educare privind cancerul pulmonar „Respiră ADANC şi gândeşte-te BINE!”, oferind celor interesati posibilitatea efectuarii unei radiografii pulmonare gratuite.

 

Clinica Anima vine in intampinarea oamenilor cu un numar de 500 de radiografii pulmonare gratuite, ce pot fi realizate in oricare dintre cele 2 sedii ANIMA din Bucuresti.

Campania de lupta impotriva cancerului pulmonar „Respira ADANC si gandeste-te BINE!” a inceput in data de 15 noiembrie.

Obiectivul principal al campaniei este acela de a-i face pe oameni, in special pe cei cu varsta de peste 40 de ani, sa constientizeze importanta consultului medical anual.

Radiografia, cea mai simpla forma de diagnosticare precoce

In cadrul campaniei, cei interesati isi pot face o programare pentru o radiografie pulmonara gratuita in oricare dintre clinicile Anima din capitala, cu sediul in str.

Buzesti- Clinica Victoriei sau cu sediul in sos. Pipera - Clinica Nusco (Pipera). Pacientii trebuie sa sune la numarul unic de Call Center 021/9838, unde vor primi toate informatiile de care au nevoie. Fiecare pacient care va suna, va fi programat pe loc, i se va comunica ziua, ora si clinica la care este programat. Toate persoanele care vor dori sa beneficieze de o radiografie pulmonara gratuita trebuie sa aiba trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist. Programarile se vor face in ordinea primirii cererilor la centrele clinicilor Anima din Bucuresti.

Mai multe informatii despre mecanismul de oferire a radiografiilor pulmonare gratuite pot fi citite si pe site-ul oficial al campaniei www.invingemcancerul.ro, precum si pe pagina de facebook „Respira ADANC si gandeste-te BINE!”.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod