Radiatiile UV produc imbatranirea prematura a pielii

Indiferent ca este soare sau nu, trebuie sa fim constienti ca pielea noastra este expusa permanent la radiatii UV. Si, din pacate, acestea nu sunt tocmai prietenoase cu pielea!
Stim care este actiunea lor si faptul ca ele patrund in profunzime in tesuturile pielii, cauzand imbatranirea ei prematura, deoarece ataca ADN-ul din nucleul celulelor. Primele semne prin care se manifesta imbatranirea pielii sunt ridurile superficiale si petele de pe piele. Radiatiile UVB sunt principalele responsabile de arsurile solare, dar pot, de asemenea, sa afecteze celulele si chiar sa provoace cancer de piele.

Ai nevoie de o crema care:

  • Protejeaza ADN-ul impotriva actiunii nocive a razelor solare si a imbatranirii premature a pielii;
  • Protejeaza impotriva petelor si ridurilor cauzate de soare;
  • Are o consistenta fina, usoara si un parfum placut, proaspat;
  • Este impermeabila;
  • Ofera protectie imediata impotriva radiatiilor UVA si UVB;
  • Poate fi utilizata zilnic, indiferent de anotimp;
  • Se aplica pe fata, decolteu si maini.

Zonele cele mai expuse actiunii agresive a razelor solare sunt fata, gatul, decolteul si mainile.
De aceea, ele trebuie protejate aplicand zilnic crema, pentru a le mentine aspectul sanatos, stralucitor si plin de tinerete. In acest fel, te poti bucura de razele soarelui impiedicand imbatranirea prematura a pielii.

Crema de protectie solara Nivea DNAge pentru fata se bazeaza pe o combinatie intre acidul folic si creatina, menita sa protejeze ADN-ul celular impotriva imbatranirii cauzate de radiatiile UV. In plus, i se adauga sistemul de protectie UVA/UVB, o combinatie intre filtre UVA si UVB care garanteaza o protectie imediata impotriva arsurilor si reduce riscul aparitiei alergiilor provocate de soare.
Produsul poate fi gasit la pretul de 38,41 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod