Protejeaza mediul si ajuta copiii bolnavi de cancer!

In colaborare cu Organizatia Romana pentru copii bolnavi de cancer, in Romania se colecteaza gratuit cartuse de tonere si cerneala goale, iar o parte a beneficiului se pune la dispozitia Organizatiei Romane pentru copii bolnavi de cancer.
La adresa www.proiectsocial.ro ai posibilitatea de a solicita, gratuit, cutiile de colectare. Daca cutia de colectare se umple, da click pe Solicitare/Ridicare si acestea se vor ridica, gratuit, din toata tara si vor fi inlocuite cu altele noi. De asemenea, se pot efectua si actiuni de preluare la scara mai mare, pe paleti.

Obiectivul organizatiei pentru copii bolnavi de cancer este acela de a sprijini copiii si tinerii bolnavi de cancer si, de asemenea, familiile acestora. Cei in cauza, fratii si parintii acestora sunt asistati in continuare, in cadrul programului post-tratament.

Anual sunt depistate din ce in ce mai multe cazuri noi de cancer la copii si tineri.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RUDOLF LEONARD pe 24 Sep 2009, 15:18
    BOLNAV DE CANCER

    Bolnav de cancer la 24 de ani Marti, 15 Septembrie 2009 | 00:57:24 Umanitar e-mailPrint Tag-uri: Rubrici Umanitar olnav de cancer la 24 de ani (126)“Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot muncii pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). va rog ajutati-ma daca nu pot sa mor E-mail: rudolfleonard@yahoo.com Telefon: 0757205495 Va multumhesc anticipat”

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod