Pilula care te lasa sa mananci oricat fara sa te ingrasi

Oamenii de stiinta lucreaza la pilula care te lasa sa mananci oricat fara a-ti mai fi teama ca te ingrasi. Potrivit Daily Mail, medicamentul va fi disponibil in 10 ani.
Pilula-minune va proteja organismul si impotriva diabetului, a bolilor de ficat si a unor afectiuni asociate cu problemele de alimentatie. Potrivit cercetatorului Alan Saltiel, obezitatea se datoreaza unei gene, care, odata anihilata, va permite organismului sa arda caloriile intr-un timp foarte scurt.

Medicamentul le va permite oamenilor sa manance chiar si alimente cu multe calorii. Daca totul se va desfasura conform planului cercetatorilor, pilula va fi disponibila in cel mult 10 ani.

Concomitent cu acest experiment, in lume exista si alte proiecte pentru aparitia unor pilule asemenatoare. De exemplu, cercetatorii de la Salk Institute din California vor sa creeze un medicament care sa aiba acelasi efect ca si exercitiile fizice si sa le inlocuiasca pe acestea.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andi pe 8 Sep 2009, 13:41
    parerea lui..e si a mea

    asa e, o lume nebuna....in loc sa faceti miscare....gasiti tot felul de solutii inlocuitoare. si daca nu ai f multi bani....o alergare in parc sau in jurul blocului...o sa-ti schimbe viata. SANATATE. trebuie doar sa vrei

    0
    0

  • Dora pe 8 Sep 2009, 05:59
    parerea mea

    Ce lume nebuna! Parca ati fi flamanzi tot timpul! Ce mai, organismul este ''reglat'' pentru anumite activitati si cantitati. O-ti fi supermen si superfemei, de-o sa stati toata ziua in fata tv-ului, cu pilula sport luata, cu blidele langa voi, si-o sa aratati ca fotomodelele!!! Treziti-va dragilor, faceti multa miscare si-atunci o sa puteti balota ceva mai mult, fara sa luati pilule!SANATATE!!!

    0
    0

  • avonica pe 6 Sep 2009, 17:29
    super tare

    In sfarsit,dar asta inseamna ca voi avea 62 de ani daca dureaza atat,dar oricum,e bine pt.cele mai tinere.

    0
    0

  • ADRIana pe 6 Sep 2009, 12:35
    art

    foarte tare articolul doar ca , nu stiu cand vor fi disponibile astfel de produse ma tem ca NICIODATA

    0
    0

  • alina arghirescu pe 5 Sep 2009, 12:55
    oare ?

    oare chiar va fi adevarat ? oare mai traiesc pana atunci ? si daca mai ......la ce-mi va folosi?! macar sa sper ca se termina cu acest calvar de sunculite pt posteritate si posteriori !!

    0
    0

  • Miki pe 5 Sep 2009, 12:18

    O pilula care sa ma lase sa mnanc cat vreau, eu nu cred ca est o idee buna deoarce atunci lume nu ar mea ave ao limita la mnacare si ar cumpara si manca in continuu. cat despre pilula care sa ilocuiasca sportul .....e cam si cum am lua cea mai mare plecere de la viata.... aceea de a ne simti corpul vibrand cand mergem cu bicicleta, cand facem stretcink, vom deveni ca pietre pe munte, dar pana la urma si ele fac sport vine apa le spala, se surpa pamantul sub ele si gonesc la vale. Ar trebuii sa inventeze o pastila cere sa respire pentru tine, sa digere pentru tine, sa vorbeasca pentru tine si atunci noi am fi niste obiecte toti aratosi ca pastilele minune isi fac treaba.Sunt oamnei care mor ca nu au ce manca, in loc sa investeasca in pastile ar trebuii sa investeasca in ei. Stiinta evolueaza in mare parte in directia gresita, noi trebuie sa repram ce este gresit nu sa facem raul care este si mai mare.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod