Peste 3.000 de posturi deblocate în sistemul sanitar

Facebook Twitter Comenteaza
Peste 3.000 de posturi deblocate în sistemul sanitar
Ministeril Sănătăţii va scoate la concurs un număr de peste 3000 de posturi, dintre care 750 fiind în unităţile sanitare ale autorităţilor locale la care se adaugă şi cele din spitalele Primăriei Capitalei.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, se vor debloca cu prioritate posturile pentru medici şi asistenţi medicali în specialităţile deficitare, ca de exemplu ATI, medicina de urgenţă, cea de laborator, radiologie şi în spitalele din zonele unde există deficit important de personal medical.
Vor fi deblocate posturi şi în unităţi sanitare din centrele universitare care mai au nevoie de specialişti pe anumite domenii cu lipsă acută de personal.

Lista unităţilor sanitare cu paturi, dar şi numărul de posturi pe fiecare categorie de personal medical, precum şi specialităţile pentru care se vor organiza concursuri/examinări în această toamnă va fi publicată pe site-ul ministerului, www.ms.ro, începând cu data de 20 septembrie.
Ministerul Sănătăţii estimează că, începând din luna noiembrie a acestui an, unităţile sanitare cu paturi vor organiza concursurile/examinările pentru ocuparea posturilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod