Peste 16.000 de jucarii vor fi donate copiilor

In timpul campaniei "Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!" s-au strans peste 16.000 jucarii care vor fi donate copiilor celor 800 de familii inscrise in programele organizatiei Salvati Copiii. Campania Tide s-a incheiat cu un numar record de jucarii colectate pe parcursul celor 3 saptamani in care s-a derulat proiectul.
Multe mamici au venit impreuna cu copiii lor sa doneze jucarii si sa aduca, prin acest gest, un pic mai multa bucurie celor care, din cauza neajunsurilor materiale, nu pot avea o copilarie fericita.

In ceea ce priveste donatiile de jucarii, orasul Bucuresti se afla pe primul loc, in magazinele Carrefour din capitala fiind colectate aproximativ 8.500 de jucarii. Constanta se detaseaza de celelalte orase din tara, printr-un numar total de 2.430 de jucarii donate pentru copiii fara posibilitati.


O parte din jucarii au fost deja donate unor familii fara posibilitati din Bucuresti si provincie. Impreuna cu organizatia Salvati Copiii, Tide pentru supermame a oferit in dar copiilor pachete cu multe jucarii de plus, dulciuri, paturi TIDE moi si pufoase, precum si noul detergent TIDE 2in1 Lenor Touch.

Povestea lui David, unul din beneficiarii programelor Salvati Copiii, a impresionat reprezentantii campaniei "Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!". David si fratii lui au primit in dar de la TIDE pentru supermame, jucariile dorite.
Liana Stanciu, sustinatoare a cauzei copiilor, a vizitat familia lui David si le-a oferit celor 3 copii multe cadouri din partea TIDE, incercand sa le faca mai fericite sarbatorile de iarna.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod