Noutati in tratamentul leucemiei si al cancerelor limfatice

Facebook Twitter Comenteaza
Noutati in tratamentul leucemiei si al cancerelor limfatice

Peste 160 de lucrari confirma faptul ca MabThera este standard de terapie in afectiunile hematologice, peste 1.9 milioane de pacienti fiind tratati cu acest medicament de la lansarea sa in anul 1997.

 

Rezultatele actualizate ale studiului pivotal de faza III vor fi prezentate la cel de-al 51-lea congres anual al Societatii Americane de Hematologie, care va avea loc la New Orleans.

Leucemia limfocitara cronica este cea mai frecventa forma de leucemie la adulti, reprezentand aproximativ 30-40% din cazurile de leucemie in tarile occidentale. Studiul randomizat de faza III CLL8 si-a propus sa analizeze daca pacientii cu leucemie limfocitara cronica netratati anterior inregistreaza cresteri ale supravietuirii daca primesc tratament cu MabThera plus chimioterapie cu fludarabina si ciclofosfamida (FC) comparativ cu terapia numai cu FC.



De asemenea, in cadrul aceluiasi congres vor fi evidentiate si rezultatele unui studiu randomizat de faza III care compara utilizarea MabThera cu doua regimuri diferite de chimioterapie ca tratament de prima linie pentru pacientii cu limfom folicular, avansat si limfom cu celula in manta.  


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod