Minuchin: Seminar de psihoterapia familiei si cuplului

Pentru prima data in Romania, Daniel Minuchin, director al scolii create de Salvador Minuchin, creatorul scolii de psihoterapie familiala structurala, sustine un seminar la Timisoara, in perioada 25-26 octombrie 2008, avand drept tema tehnicile aprofundate de psihoterapie familiala structurala. Ai acum ocazia de a invata despre psihoterapia familiei de la familia care a creat-o: Minuchin.
Seminarul se adreseaza specialistilor in domeniu, psihologilor, medicilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali, studentilor, persoanelor care doresc sa afle mai multe despre psihoterapia familiei. In cadrul seminarului vei avea ocazia de a urmari casete video cu interventii realizate de Salvador Minuchin.

Pentru persoanele aflate in formare in psihoterapia familiei si cuplului, centrul Sistem Psi acorda o reducere de 15% la participare, iar persoanele in formare in psihoterapie in cadrul centrului nostru beneficiaza de o reducere de 20% la taxa de participare la seminar.


Daniel Minuchin ofera o consultatie si consiliere gratuita unei familii sau cuplu, “interventie live”.

Centrul Minuchin pentru terapia familiei si cuplului, New York, a fost fondat de catre Salvador Minuchin, creatorul psihoterapiei familiale si de cuplu, fiind o organizatie care furnizeaza programe de formare in psihoterapia familiei si psihoterapie individuala si de cuplu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod