Microdermabraziunea - o noua forma de curatare a pielii

Facebook Twitter Comenteaza
Microdermabraziunea - o noua forma de curatare a pielii

Microdermabraziunea - numita si "facelift instant" - este una dintre cele mai recente tehnici de ingrijire si infrumusetare a pielii. Situata la jumatatea distantei dintre cosmetica si microchirurgie, microdermabraziunea este alternativa pentru la procedeele esteticii traditionale.

Vacuumul antreneaza o mica portiune din startul cornos de la suprafata pielii - cel mai expus factorilor agresivi din mediu - si apoi actioneaza asupra tegumentului; sunt impinse sub presiune microcristale, perfect rotunde care abrazeaza pielea. Astfel sunt indepartate impuritatile si celulele moarte, sunt curatati porii, se atenueaza ridurile fine si petele superficiale, se imbunatateste aspectul cicatricilor postacneice, se mareste tonusul si elasticitatea cutanata, stimulandu-se diviziunea celulara, sinteza de colagen si reactivandu-se functiile pielii. Impuritatile si materialul exfoliat sunt absorbite de o pompa de aer.

Dupa procedura, pielea poate prezenta un usor edem si o roseata care dispar in maximum 24 ore. Tratamentul se poate repeta la interval de 3-4 saptamani si poate inlocui sedinta lunara de curatare a tenului de la cosmetica.

Microdermabraziunea amelioreaza cu succes: formele usoare si medii de acnee retentionala (microchistica, comedoniana), porii dilatati, tenul tern, obosit, textura neuniforma a pielii, petele solare, ridurile si liniile fine, cicatricile postacneice superficiale).

Pe parcursul tratamentului trebuie respectate cu strictete indicatiile medicului in ceea ce priveste produsele cosmetice care pot fi aplicate pe piele si ingrijirile prost-procedurale.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod