MedLife a inaugurat Hyperclinica din Timisoara

MedLife a deschis prima hyperclinica in afara Bucurestiului, in Timisoara. Hyperclinica MedLife Timisoara are 53 de angajati, dintre care 26 sunt medici si 10 asistenti medicali ce au fost recrutati special pentru noua locatie.
"Timisorenii au acum posibilitatea sa beneficieze de servicii medicale integrate: analize de laborator, imagistica si consultatii de ambulator in aceeasi locatie. La fel ca si hyperclinicile din Bucuresti, cea din Timisoara este dotata cu echipamente medicale de ultima generatie, iar personalul medical este selectat si pregatit la cele mai inalte standarde," a declarat Mihail Marcu, Presedinte MedLife.

Hyperclinica MedLife Timisoara este situata in zona Garii de Nord din Timisoara, pe Bulevardul General Dragalina numarul 37A si include un laborator de analize de chimie, hematologie, imunologie si bacteriologie, imagistica (ecografie 2D, 3D si 4D, radiologie si osteodensimetrie), si un numar de 25 de cabinete medicale pentru numeroase specialitati medicale: ORL, oftalmologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, psihologie, reumatologie, cardiologie, medicina interna, medicina muncii etc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod