Medicii de la Anadolu Medical Center oferă consultaţii oncologice gratuite pe 7 martie


Facebook Twitter Comenteaza
Medicii de la Anadolu Medical Center oferă consultaţii oncologice gratuite pe 7 martie

Toţi cei interesaţi de o discuţie medicală specializată cu echipa de experţi a Anadolu se pot înscrie la 021.207.00.50

Anadolu Medical Center, instituţie europeană de referinţă în domeniul oncologiei şi sănătăţii femeii, va găzdui o sesiune publică de prezentări şi consiliere medicală de specialitate cu privire la problemele critice de sănătate ale femeii, cu accent pe cele mai noi metode chirurgicale şi tratamente de ultimă generaţie în oncologie.

Sesiunea este deschisă publicului şi va avea loc pe 7 martie, iar participanţii se pot înscrie în prealabil la 021.207.00.50.

Prezentările vor fi susţinute de o echipă de experţi de top din cadrul Anadolu Medical Center, Fatih Güçer, M.D. Assoc. Prof. Obstetrică şi Ginecologie şi Necdet Üskent, M.D. Profesor de Hematologie, Medicină Internă şi Oncologie Medicală.

Evenimentul public va avea loc la Marriott Grand Hotel din Bucureşti, salonul A, începând cu ora 14.00. Înregistrarea telefonică este obligatorie. Locurile sunt limitate. Participarea este gratuită.

Anadolu Medical Center (Istanbul, Turcia) este o instituţie medicală de referinţă în Europa, care furnizează expertiză de specialitate de cel mai înalt nivel şi tratamente de ultimă generaţie în oncologie şi sănătatea femeii.
Centrul a fost reacreditat recent (iulie 2011) de Societatea Europeană de Oncologie Medicală, ca o dovadă a excelenţei Centrului Oncologic. Din 2002, Anadolu Medical Center este afiliat al Johns Hopkins Medicine, una dintre cele mai prestigioase instituţii medicale ale lumii, cu peste 100 de ani de expertiză.

Cei doi specialişti vor prezenta cele mai noi descoperiri şi performanţe în tratarea şi chirurgia cancerului de col uterin obţinute de experţii Anadolu. Cei doi medici vor prezenta apoi studii de caz, inclusiv poveşti de succes ale pacientelor din România.
Nu în cele din urmă, participanţii vor avea posibilitatea de a obţine consiliere în cadrul unor discuţii individualizate. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mironeasa Vasile pe 19 Mar 2012, 16:31
    Cancer malign la ficat

    Sunt din Constanta si am un nepot in varsta de 17 ani , elev la Liceul Sanitar Constanta , a fost diagnosticat cu o forma de cancer malign la ficat in data de 24 -02-2012 si internat la Institutul Clinic Fundeni unde i s-a facut biopsie care a fost trimisa in Germania si pana sa vina rezultatul i s-a administrat o doza de citostatice dupa care a fost externat pe data de 16-03-2012 si trimis acasa spunindu-i-se ca este in faza avansata si nu au ce sa-i faca . Acum noi ne indreptam speranta catre dvs. si va imploram sa ne sfatuiti ce trebuie sa facem sa-l salvam . Cu recunostinta ! Mironeasa Vasile tel. : 0722235554

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod