Med-As si-a dublat in 2008 numarul de pacienti

Reteaua de clinici si laboratoare Med-As a inregistrat in anul 2008 o cifra de afaceri de 4,15 milioane euro, in crestere cu 60% fata de anul precedent. Compania estimeaza, pentru anul 2009, o dublare a cifrei de afaceri, pe fondul finalizarii unor proiecte de mare anvergura.
"Ne dorim ca in momentul in care pacientii aleg una dintre clinicile sau laboratoarele noastre sa beneficieze de servicii profesioniste, iar investitiile in aparatura de ultima generatie si mai ales colaborarea cu un personal medical de top ne ajuta sa ne indeplinim acest obiectiv", a declarat dr. Simona Ateia, Director General Med-As.

Printre realizarile Med-As, in anul 2008, se numara: introducerea metodei de investigare a tubului digestiv cu videocapsula endoscopica, metoda ce reprezinta o premiera in sistemul medical privat din Romania, inaugurarea laboratorului din Giurgiu, dotarea unitatii de radiodiagnostic din incinta Spitalului Sf.
Maria cu aparatura moderna destinata sectiei de radiologie, precum si dezvoltarea segmentului de servicii medicale Corporate si de Medicina muncii.

De asemenea, Centrul Medical Med-As a inregistrat in anul 2008 o dublare a numarului de pacienti: in prezent, Med-As trateaza si efectueaza investigatii pentru mai mult de 200.000 de pacienti, estimand ca pana la sfarsitul acestui an numarul acestora va creste cu cel putin 50%.

Pentru anul 2009, compania isi propune extinderea clinicii Med-As Professional, dar si a centrului imagistic din cadrul Spitalului Sf.
Maria, prin dotarea acestuia cu un nou tomograf multi-slice, un dispozitiv RMN modern, un ecograf specializat pe investigarea functiei cardiace, un angiograf si un aparat de mamografie.

In ceea ce priveste extinderea retelei vizata in acest an, obiectivele se refera la finalizarea si inaugurarea clinicii din zona Titan a capitalei, deschiderea unei noi clinici medicale multifunctionale in Pitesti, precum si a unui nou centru imagistic in cadrul Spitalului Cantacuzino.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod