Intâlnire a Clubului “Îmi Doresc Copii” pentru cuplurile cu probleme de infertilitate

Pe 13 martie, de la ora 19.00, în Coffee Grind Bucuresti, cuplurile cu probleme de infertilitate vor putea primi răspunsuri şi îndrumări cu privire la infertilitate în cadrul unei discuţii cu Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar în obstetrică-ginecologie specializat în tratamentul infertilităţii.

Miercuri, 13 martie, de la ora 19.00, în Coffee Grind Bucuresti, cuplurile cu probleme de infertilitate vor putea primi răspunsuri şi îndrumări cu privire la infertilitate în cadrul unei discuţii cu Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar în obstetrică-ginecologie specializat în tratamentul infertilităţii.

De asemenea, participanţii vor avea ocazia să afle răspunsuri de specialitate de la Dr. Cerasella Nicolicea, medic genetician şi de la Dr. Melihan Bechir, medic embriolog.

“Infertilitatea este o problemă cu care numeroase cupluri din ţară se confruntă.

1 din 6 cupluri suferă de infertilitate în toată Europa, iar această statistică este valabilă şi în România. Din păcate, nivelul de informare al pacienţilor în privinţa acestui subiect este destul de scăzut, în special în cazul tehnicilor de reproducere umană asistată (fertilizare în vitro, ICSI, inseminare artificială). Decizia de a apela la astfel de tehnici este extrem de importantă, iar volumul de informaţii la care pacienţii au acces este foarte ridicat, dar cu date contradictorii.
Din acest motiv ne-am propus să oferim consiliere acestor pacienţi şi să răspundem nelămuririlor pe care le au în ceea ce priveşte tratarea infertilităţii.”,
a detaliat Dr. Ruxandra Dumitrescu.

Întâlnirea din 13 martie reprezintă al treilea seminar de acest gen din cadrul unei serii de întâlniri care vor avea loc periodic şi vor trata diverse subiecte de interes din domeniul infertilităţii. Participanţii vor avea astfel acces la informaţii legate de ginecologie, infertilitate, genetică şi embriologie oferite de o echipa complexă de specialişti care va căuta să ofere soluţiile cele mai potrivite pentru fiecare cuplu infertil.


Participarea la seminar este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru înscriere, persoanele interesate vor trimite cateva date de contact (nume, prenume, număr de telefon, adresa de mail) pe formularul de contact de pe pagina www.ImiDorescCopii.ro

Dr. Ruxandra Dumitrescu are una dintre ratele cele mai mari de succes din ţară în fertilizarea în vitro. Până acum, a ajutat în jur de 3000 de cupluri cu probleme de fertilitate să aibă un copil. Dr. Dumitrescu activează în cadrul clinicii private Fertilia, supraspecializata în tratarea infertilităţii, medicină materno-fetală şi ginecologie complexă. 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod