Începe Congresul de Neurologie şi Psihiatrie Pediatrică

Facebook Twitter Comenteaza
Începe Congresul de Neurologie şi Psihiatrie Pediatrică

Societatea de Neurologie şi Psihiarie a Copilului şi Adolescentului din România (SNPCAR) organizează în perioada 22-26 septembrie 2010 cel de-al XI-lea Congres SNPCAR, manifestare ce va avea loc la Hotelul President din Târgu Mureş.

 

Congresul SNPCAR reuneşte an de an aproximativ 400 medici neurologi şi psihiatri de copii, psihologi şi profesiuni asociate, kinetoterapeuţi şi medici de familie.
 
Tema Congresului se împarte în Neurologie Pediatrică şi Psihiatrie Pediatrică şi va dezbate teme legate de:
1.

Patologia neurologica la sugar şi copilul mic
2. Boli metabolice şi degenerative genetice cu debut în perioda 0-3 ani
3. Comportamentul agresiv în copilărie şi adolescentă
4. Temperament şi personalitate din perspective developmentale şi a ciclurilor vieţii
 
Manifestarea începe în ziua de 22 septembrie 2010 cu două Cursuri Precongres, desfăşurate în incinta Hotelului President în săli diferite. Deschiderea oficială a Congresului SNPCAR va avea loc miercuri, 22 septembrie 2010, ora 18:00 în Centrul Expoziţional al Hotelului president Tg.
Mureş. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pasztai zoltan pe 21 Sep 2010, 09:50
    Succes Congressului !?

    Doresc succes congressului De la Tg Mures !! Vin insa si cu propunerea , sa se discute mai mult pe latura tratamentelor nemedicamentoase care nu sunt atat de pompoase ca si cele medicamentoase care sponsorizeaza de ani de zile si nu au efectele scontate !! Abordarea tratamentul profilactic terapeutic si mai ales de reabiltare /recuperare prin miscare adica kinetoterapia , care este remediul ideal in afectiuni , sechelaritatea neurologica si neuropsihica

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod