Monica Anghel s-a căsătorit

20 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Monica Anghel s-a căsătorit

Cântăreaţa Monica Anghel, care a născut, vineri, 10 septembrie, un băieţel, a declarat că s-a căsătorit cu iubitul său inainte de nasterea copilului, informează Mediafax.

Luni dimineaţa, Monica Anghel a vorbit despre familia ei la matinalul "Deşteptarea" de la Europa FM, pe care-l prezintă împreună cu Bogdan Miu.

Pentru prima dată după ce l-a născut pe micuţul Aviv Alexandru, Monica Anghel a intrat în direct şi a povestit cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit mamă.

"A fost o operaţie grea şi consider că m-am recuperat destul de repede.

Vineri dimineaţă am făcut cezariana, iar sâmbătă, la ora 4.00, m-am ridicat din pat singură. Personalul din spitalul Elias se aştepta probabil să fiu o fiţoasă şi au fost plăcut surprinşi să vadă că sunt un om normal, care respectă absolut tot ce îi este recomandat după naştere", a explicat artista.

Totodată, Monica Anghel a spus că s-a căsătorit cu iubitul ei, Gughi, înainte de naşterea copilului lor.

"Da, este adevărat faptul că eu şi Gughi ne-am căsătorit, înainte de naştere.
Am fost luată prin surprindere, Gughi s-a ocupat de tot, a venit într-o zi acasă cu inel de logodnă, cu verighete, cu tot. M-a convins să fac acest pas tocmai pentru că nu a trebuit decât să mă prezint
", a glumit vedeta, care a precizat că a făcut acest pas înainte de venirea pe lume a lui Aviv, pentru că i s-a părut normal să urmeze această cale creştinească. "A fost un eveniment intim, am avut alături de noi familia şi câţiva prieteni apropiaţi", a mai spus cântăreaţa.

 

Sursă foto: viva.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod