Începe campania "Şansa la viaţă, şansa la noi amintiri"

Facebook Twitter Comenteaza
Începe campania

Scopul campaniei "Şansa la viaţă, şansa la noi amintiri" este de a dota mai multe maternităţi din ţară cu aparate speciale pentru îngrijirea copiilor nascuti prematur.

 

Este un proiect de amploare dedicat sprijinirii copiilor cu diverse probleme. Campania îşi propune să creeze solidaritate socială pentru a salva cât mai mulţi copii şi pentru a informa şi responzabiliza publicul cu privire la gravitatea acestor probleme, anunţă organizatorii.

Campania se va derula în perioada 31 august - 30 noiembrie, având pe site-ul oficial www.sansalaviata.ro o secţiune cu poveşti, cazuri, testimoniale, interviuri cu doctori, dar şi o secţiune "Vis de vedetă" în care vor fi puse câteva rânduri despre un vis din copilărie pe care persoanele respective au reuşit să şi-l îndeplinească.

Ediţia din anul 2008 a campaniei a permis dotarea unui al doilea bloc operator la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Tîrgu Mureş, iar ediţtia din 2009 şi-a propus înfiinţarea unei secţii de chirurgie cardiovasculară pediatrică în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii “Maria Sklodowska Curie” din Bucureşti.

 

Credit foto: medicineworld.org

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod