În septembrie îţi verifici gratuit colesterolul

Facebook Twitter Comenteaza
În septembrie îţi verifici gratuit colesterolul

Verifică-ţi gratuit colesterolul în cadrul campaniei „Ai grijă de inima ta! Iar dacă tu eşti bine, ai grijă de inimile celor dragi!” care se desfaşoară toată luna septembrie.

 

Scopul campaniei este conştientizarea pericolului pe care il reprezintă colesterolul mărit pentru sănăntatea inimii. Fiindcă doi din trei români suferă de boli ale inimii, verificarea colesterolului (unul dintre principalii factori de risc cardiovascular) şi ulterior menţinerea acestuia în limite normale ar trebui să fie priorităţi în viaţa fiecăruia dintre noi.



„Colesterolul mărit reprezintă unul dintre principalii factori de risc pentru bolile inimii. Asta fiindcă din momentul în care depăşeşte valorile normale, se depune pe pereţii interiori ai arterelor şi îngreunează circulaţia sângelui. Astfel că, în timp, se dezvoltă afecţiuni cardio-vasculare. Este important de reţinut că există două tipuri de colesterol: colesterolul bun adică HDL (High Density Lipoprotein) şi colesterolul rău adică LDL (Low Density Lipoprotein).
Cu cât nivelul colesterolului rău este mai mare, cu atât mai mare este şi riscul de a dezvolta boli cardiovasculare”
, a explicat dr. Camelia Teleianu, medic primar cardiologie la clinica Medsana.

 

Cum poţi să beneficiezi de gratuitate?


Dacă te prezinţi la clinicile Medsana cu folia protectoare sau capacul de la oricare dintre produsele Becel poţi să îţi verifici gratuit nivelul colesterolului şi să beneficiezi de o reducere de 10% la orice alte analize suplimentare recomandate de medicul generalist. Mai multe informaţii găseşti pe site-ul oficial al campaniei sau la TelVerde 0800150150.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod