Gify Club - 2 ani de prieteni de joaca

Gify, mascota farmaciilor City Pharma, a sarbatorit cei 2 anisori ai clubului infiintat de ea.
Petrecerea a fost in toi inca de dimineata de la ora 10 si mult dupa pranz pana la 14,00, iar Gify, prietenoasa girafa roz, a fost alaturi de copiii veniti sa o serbeze la Balonul Copiilor din Herastrau. S-a cantat, s-a dansat alaturi de personaje de basm - muschetari si Alba ca zapada si au cantat trupele de copii Contrapunct si Miniton. Au fost momente de dans si cantec sustinute de Andra si Razvan Gogan, iar copiii au fost rasplatiti pentru maiestria lor la cantat, desenat si dansat cu numeroase cadouri.

Gify a primit cadouri de la prietenii sai si a impartit cu ei un tort cu frisca si fructe delicioase.
A fost o sarbatoare roz, plina de baloane si confetti si peste 1000 de participanti.

In urma cu 2 ani, farmaciile City Pharma au lansat proiectul pentru copii si parinti Gify Club. Clubul numara acum peste 67.000 de membri in intreaga tara, buni prieteni ai girafei roz. Fiecare copil are un card personal, emis pe numele lui, ce ii ofera acces in lumea magica a lui Gify. In fiecare luna, cei mici sunt suprinsi prin concursuri, jocuri si evenimente realizate special pentru ei.

Toate noutatile din Gify Club apar in suplimentul Gify Club al revistei City Express, distribuita lunar in farmaciile City Pharma.
Programul Gify Club abordeaza teme diverse in educarea copiilor: importanta  sportului, ecologia, teatrul ca mijloc de divertisment, alimentatie, igiena.


Cum poti deveni membru GIfy Club ?

Membru al clubului poate fi orice copil in varsta de pana la 14 ani, care detine un card Gify Club. Cardul poate fi utilizat de catre parinti, pentru achizitii in farmacii, cu 5% reducere in plusuri pe card si de catre copii, pentru a participa  la toate actiunile programului Gify Club - jocuri, concursuri si evenimente pentru cei mici.
Cardul Gify Club poatefi obtinut pe loc in orice farmacie City Pharma sau online la www.citypharma.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod