Drojdia, un posibil tratament pentru cancer

Facebook Twitter Comenteaza
Drojdia, un posibil tratament pentru cancer

O echipa de cercetatori de la Universitatea de Stiinta si Medicina "Charles R. Drew" investigheaza efectele promitatoare pe care le are drojdia asupra celulelor canceroase, informeaza publicatia medicala Science Daily.

 

Primele asocieri intre drojdie si cancer au aparut in urma cu 20 de ani, de cand dr. Mamdooh Ghoneum si-a inceput cercetarile avand la baza teoria ca celulele canceroase se autodistrug in momentul in care sunt expuse la cantitati mici de drojdie.

Testele efectuate in laborator au demonstrat cat se poate de clar ca celulele canceroase au fost distruse prin expunerea lor la drojdie.

"Nu am niciun dubiu ca sunt pe cale de a deslusi misterul de ce aceste celule canceroase slabesc si se autodistrug dupa ce consumam putina drojdie", declara dr. Ghoneum.

Primul exeperiment a fost efectuat in vitro, introducand drojdia in celule canceroase din san, limba, colon si piele. A urmat etapa in care s-au folosit cobai soareci pentru a injecta drojdia direct in interiorul celulelor canceroase, constatandu-se din nou o reducere a masei tumorale. In cele mai recente experimente, dr.
Ghoenum a testat pe soareci daca drojdia distruge celulele canceroase in cazul metastazelor la ficat. Rezultatele au fost, de asemenea, promitatoare.

"Am observat ca celulele canceroase mor in momentul in care mananca drojdia", concluzioneaza specialistul, cu precizarea ca urmeaza sa verifice siguranta, eficienta anumitor doze de drojdie si sa stabileasca o metoda de tratament.

Dr. Mamdooh Ghoneum este specializat in tratamente naturale pentru cancer. Cercetarile sale au fost preluate de numerosi oameni de stiinta din intreaga lume si au fost aparut in cele mai prestigioase publicatii medicale.
Rezultatele studiilor sale au fost confirmate de alte cercetari asemanatoare, realizate de National Institute of Health (NIH). 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dina pe 11 Feb 2010, 18:52
    intrebare

    a incercat cineva sa ia drojdie in caz de cancer si daca da are rezultate ?ma intereseaza in mod deosebit cancerul de colon cu metastaze pe fiact adca cineva stie uin remediu va rog sa-mi scrie-ti pe adresa de e-mail myultumesc

    0
    0

  • covaciu floare pe 5 Feb 2010, 11:08
    profilaxia gripei

    pe stomacul gol cate o lingurita intareste imunitatea si rezistenta la orice fel de boala

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod