Donează şi tu pentru nou-născuţii de la Spitalul de Urgenţă M.S. Curie

Facebook Twitter Comenteaza
Donează şi tu pentru nou-născuţii de la Spitalul de Urgenţă M.S. Curie
84 de alergători vor participa pe 17 octombrie la Bucharest City Maraton pentru a oferi bebeluşilor de la Secţia de Terapie Intensivă Nou-Născuţi din cadrul Spitalului de Urgenţă pentru Copii Maria Sklodowska Curie o şansa în plus prin obţinerea de donaţii în vederea achiziţionării unui echipament unic în România.
 
Participanţii vor alerga pentru a obţine fondurile necesare pentru achiziţionarea unui echipament Olympic Cool-Cap System, necesar pentru tratarea nou-născuţilor care suferă de encefalopatie hipoxic-ischemică (insuficienţă respiratorie la naştere, asfixie, stop cardiorespirator, hipotermie) şi care poate ajuta la reducerea afecţiunilor cerebrale, chiar la creşterea şanselor de supravieţuire pentru cazurile grave.
Suma necesară pentru achiziţionarea echipamentului este estimată la circa 33.000 Euro.
 
Cumpără un tricou cu sumă de 500 Euro / tricou pentru susţinerea cauzei caritabile şi unul din alergători va purta tricoul personalizat cu logo-ul tău. Sumele vor fi oferite prin contract de sponsorizare încheiat cu Asociaţia non-profit Ro Club Maraton. Poţi să cumperi tricoul online de pe site-ul campaniei: www.42pentruosansa.ro.
 
Mai poţi susţine această campanie donând în conturile speciale deschise în acest scop de Asociaţia Club Sportiv "Ro Club Maraton" la Bancpost
Agenţia Nicolae Grigorescu:
RO 08 BPOS 7220 6830 387 EUR01
RO 19 BPOS 7220 6830 387 RON03
Pentru donaţiile mai mari de 100 Ron vei primi un tricou drept mulţumire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod