Cseke a cerut concedierea echipei manageriale de la spitalul Giulesti

Facebook Twitter Comenteaza
Cseke a cerut concedierea echipei manageriale de la spitalul Giulesti

Ministrul Sanatatii a anuntat in conferinta de presa ca i-a cerut primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu sa demita din functie intreaga echipa manageriala a maternitatii Giulesti.

 

El a explicat ca spitalul se afla in subordinea Primariei Generale si ca va inainta o scrisoare oficiala in care solicita destutuirea echipei manageriale.

"Autoritatea care exercita managementul spitalului este Primaria Municipiului Bucuresti, prin urmare aceasta institutie trebuie sa ia aceasta masura. Am sa cer in scris Primarului General al Capitalei sa demita toata echipa manageriale de la maternitatea Giulesti", a declarat  ministrul Sanatatii.

 

Credit foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LUPEI DANUT pe 18 Aug 2010, 17:49
    CAUTATI " TERORISTII" !!!

    ASISTENTA : lenesa ! ; terorizata ! ; suparata ! ; betiva ! ; cu pile ! ; TERORISTA ! ? . COMPLICII - NEBUNI SAU DOBITOCI ! SEFII ? = DELASATORI ! DESTEPTI ? MESERIASI ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ; sa faca demonstratia ! O FAC ? MAI MOR COPII , SI IN PATAGONIA DAR , progresam ? TEHNICA : NU INLOCUIESTE BUNUL SIMT ! ( fara DUMNEZEU !) . L.D. P.S. ASTEPT minimul de RASPUNS ! L.D.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod