"Creezi sau Donezi", pentru copiii cu nevoie speciale

Facebook Twitter Comenteaza

Donează pentru crearea unui centru pentru copiii cu nevoi speciale

 

"Creezi sau Donezi?” ediţia de toamnă este un eveniment caritabil care va avea loc pe 2 octombrie a.c. între orele 11 şi 18. La acest eveniment sunt chemaţi toţi cei care doresc să întindă o mână de ajutor într-un mod inedit: cei prezenţi vor putea creă sau achiziţiona accesorii cu temă toamnă în schimul unei sume modice şi în scop caritabil.

Fondurile strânse vor fi donate fundaţiei Copiii de Cristal pentru înfiinţarea unui centru de zi pentru copii cu nevoi speciale. ”Scopul principal al demersului nostru în cadrul "Creezi sau donezi” este atragerea de fonduri care vor asigură accesul persoanelor cu autism la sesiuni de terapie de specialitate, cât şi a familiilor acestora. Terapia de specialitate reprezintă condiţia necesară şi obligatorie care va duce la îndeplinirea tuturor celorlalte obiective ce ţin de integrarea şi acceptarea socială", spune Claudia Hriscanu de la fundaţia "Copiii de Cristal” Braşov.

  
Aşadar, pe 2 octombrie 2010 eşti aşteptat pe calea Victoriei, la Orange concept store, între orele 11 şi 18, fie să îţi pui în valoare talentul creativ în scop caritabil, fie să ajuţi o cauza nobilă, cumpărând accesorii şi piese vestimentare.
 
„Copiii de cristal” este o asociaţie a părinţilor cu copii cu nevoi speciale, persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, non-guvernamentală.
Una din nevoile cele mai urgente pentru întreagă zonă a Braşovului este înfiinţarea unui Centru de zi pentru copiii cu nevoi speciale. Nevoia este semnalată atât de părinţi cât şi de specialişti (medici neuropsihiatrii, psihologi, psihopedagogi, cadre didactice). 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod