Consultaţii gratuite şi reduceri de preţ la analize pentru inimă


Facebook Twitter Comenteaza
Consultaţii gratuite şi reduceri de preţ la analize pentru inimă

Gral Medical anunţă lansarea campaniei “Fără ea nu putem iubi”, campanie dedicată noilor tratamente folosite în cardiologie. Campania se desfăşoară între 21 Martie - 30 Aprilie 2011 şi va fi dedicată informării şi conştientizării cu privire la tratamentul de revascularizare a inimii cu ajutorul undelor acustice.

 

Pe perioada campaniei toţi pacienţii beneficiază de o consultaţie gratuită la medicul specialist cardiolog plus 20% reducere la intervenţia CardioFort şi orice investigaţie suplimentară efectuată în cadrul clinicii, necesară pentru întocmirea dosarului de calificare.

Pacienţii care au un diagnostic de cardiopatie ischemică pot prezenta analizele şi investigaţiile efectuate deja (aferente dosarului de calificare), nemaifiind nevoie de refacerea analizelor. Reducerile oferite în cadrul campaniei (consultaţie, investigaţii suplimentare, intervenţie CardioFort) nu se cumulează cu alte oferte şi produse promoţionale oferite de Gral Medical.

Programările se fac la Clinca de Diagnostic Gral: 021-323.00.00(02), 0724-242.259.

“CardioFort este o metodă terapeutică sigură ce se efectuează în ambulator (fără anestezie, fără efecte secundare), ce permite stimularea formării de vase noi de sânge, iar rezultatele permit îmbunătăţirea anginei pectorale, a capacităţii de efort a pacientului şi a calităţii vieţii”, explică Prof.
univ. dr. Eduard Apetrei, medic primar cardiolog - consilier ştiinţific cardiologie Gral Medical.

Noua metodă de tratament utilizată în cardiologie foloseşte undele acustice, cu ajutorul cărora circulaţia în zonele afectate de boala arterelor coronare este refacută.

Numărul pacienţilor bolnavi de cardiopatie ischemică, aflati în evidentele MS, se ridică la aproape 1 milion de cazuri. Cardiopatia ischemică (angina pectorală şi infarctul miocardic) se află pe primul loc în topul cauzelor de deces din România (din 100 decese 60 sunt produse de bolile cardiovasculare).
În fiecare an bolile cardiovasculare produc aproape 60000 de decese - conform statisticilor oferite de Ministerului Sănătăţii pentru anul 2008.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod