Consultaţii gratuite de Ziua Mondială a Inimii

Facebook Twitter Comenteaza
Consultaţii gratuite de Ziua Mondială a Inimii

Duminică, 26 septembrie, cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii poţi să-ţi faci analize gratuite dacă eşti în Bucureşti, Timişoara sau Iaşi.

 

Voucherele pentru cele 250 de consultaţii gratuite oferite de Medicover vor fi incluse în tombola organizată de Fundaţia Româna a Inimii ca parte a evenimentelor în aer liber programate pentru 26 septembrie, în localităţile menţionate. Ele sunt pentru consultaţii de cardiologie sau medicină internă, în cadrul clinicilor din Bucureşti (100 de consultaţii), Timişoara (100 de consultaţii) şi Iaşi (50 de consultaţii).



Tot duminică, Fundaţia Română a Inimii împreună cu Societatea Română de Cardiologie, organizează în Bucureşti- Parcul Herăstrau şi Esplanada Expoflora, Timişoara - Piaţa Unirii şi Iaşi- Parcul Copou începând de la ora 10:00, o serie de activităţi de identificare a riscului bolilor cardiovasculare şi activităţii de promovare a activităţii fizice.

 

Fiecare persoană care ajunge la standurile special amenajate işi poate evalua: Heart Score, Tensiunea arterială şi Indicele de masă corporală.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tatiana pe 24 Sep 2010, 11:14
    inima si colesterolul

    mama mea are 81 de ani; colesterol, 342 ! se stie ca doar 25% se reduce colesterolul cu regim alimentar, restul e produs de ficat cum sa convingi o persoana in varsta de 81 de ani sa-si schimbe alimentatia de-o viata ? cand incerc sa-i explic, spune ca nu mai are nici un rost la varsta asta si ma da in "termuraturi", de nervi! iar medicii, ii prescriu cele mai scumpe medicamente, nici unul nu-i spune/explica cate ceva si despre un tratament naturist ! ce-i de facut ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod