Conferinţa Naţională a Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice – ediţia a II-a

Facebook Twitter Comenteaza
Conferinţa Naţională a Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice – ediţia a II-a

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din  România (APAH-RO) organizează la Iaşi, în perioada 1-3 octombrie 2010 a doua întâlnire a membrilor şi susţinătorilor organizaţiei, în cadrul evenimentului: “Conferinţa Naţională a Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice – ediţia a II-a”.

 

Locul de întâlnire a fost stabilit în sala “Dr. Iustin Moisescu” a Casei de Oaspeţi “Sf.

Nicolae”, ce aparţine Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Astfel, pe parcursul celor trei zile ale manifestării, peste 25 de medici, împreună cu aproximativ 150 de participanţi din ţară (pacienţi cu afecţiuni hepatice şi aparţinători) vor dezbate probleme de interes care se încadrează în tema centrală a conferinţei, “Hepatita, o problemă de sănătate publică?!”. Printre subiectele ce vor fi atinse: hepatita la copii, hepatita şi diabetul, coninfecţiile hepatitice, hepatita şi cancerul, complicaţii ale terapiilor antivirale, rolul stomatologului şi a psihologului în viaţa pacientului cu hepatită cronică.

Obiectivul principal al conferinţei APAH-RO este facilitarea căilor de comunicare între medici, autorităţi şi pacienţii cu afecţiuni hepatice, în program fiind alocate ample spaţii pentru sesiunile de întrebări şi răspunsuri.

Lista cu pacienţi şi/sau aparţinători rămâne deschisă, astfel că cei care doresc să se numere printre participanţi se mai pot programa până joi, orele 12.00, la numerele de telefon: 0725/21.91.20, 0725/21.91.21.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod