Concert de caritate pentru copiii cu sindromul Down

Duminica 25 ianuarie, la Hard Roke Cafe, incepand cu orele 21:00 are loc un concert de caritate in beneficiul copiilor care sufera de Sindromul Down. Invitati speciali sunt: Vita de Vie, Timpuri Noi, Sensor si Riff Raff feat. Jo.
Evenimentul are loc in cadrul campaniei "Exista Un Drum Catre o Viata Normala", care are ca scop strangerea de fonduri pentru finalizarea Complexului Social de Servicii pentru Persoane cu Dizabilitati. Complexul va fi un serviciu social comunitar, care va acorda sprijin persoanelor, ONG-urilor si autoritatilor din acest sector de activitate, pentru a se asigura copilului cu Sindrom Down o dezvoltare personala si o integrare socio-profesionala optima.

Activitatile dezvoltate in cadrul acestui complex de servicii au ca scop atat prevenirea abandonului si institutionalizarii persoanei cu dizabilitati, cat si cresterea gradului de autonomie al acesteia.


De asemenea se va realiza informarea si constientizarea societatii in legatura cu persoanele cu dizabilitati, drepturile, nevoile, potentialul, contributia lor, egalizarea sanselor la educatie, integrare profesionala, asistenta si protectie sociala, dreptul la viata de familie si integritate personala.

Invitatiile costa 50 RON si se gasesc la:
  • Asociatia Caritas Bucuresti, persoana de contact Mihaela Marian - tel 0727224110;
  • Liceul Mark Twain, persoana de contact Melania Stefanescu - tel 0726213305;
  • In ziua concertului, de la ora 20:30 la Hard Rock Cafe.

Informatii si rezervari invitatii la: 0727224110, mihaelamarian@sindromdown.ro
RSVP: Marian Mihaela.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • monica iancu pe 18 Ian 2009, 20:18
    copii cu sindrom dawn

    Sunt o mamica cu un copil de 5 ani, cu acest sindrom, si sunt bucuroasa sa aflu ca se mai face ceva in tara asta si pentru acesti copii. Mi-as dori ca si la cluj, de unde santem sa se organizeze si sa se infiinteze un asemenea centru.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod