Compania farmaceutica Ferrosan este acum si in Romania

Compania farmaceutica daneza Ferrosan a marcat, in cadul unui eveniment organizat la hotelul Howard Jonhson, intrarea sa pe piata din Romania. Lider in Europa Nordica in domeniul suplimentelor alimentare, Ferrosan aduce in Romania o gama de produse unice.
"Este vorba despre Multi-tabs Kids - singurele vitamine masticabile pentru copii la care acestia pot sa-si aleaga combinatia de arome. De asemenea, capsulele masticabile Multi-tabs® Omega 3 Kids cu ulei de peste sunt create special pentru copii si au gust de fructe, nu de peste cum ar crede toata lumea. Multi-tabs® Baby cu Vitamina D3 pentru sugari, permite dozare exacta, prin intermediul unei pipete speciale, iar gama Multi-tabs® Pronatal creata pentru viitoarele mamici contine produse perfect adaptate pentru nevoile din perioada de sarcina", a declarat Adrian Haas - Country Manager Ferrosan Romania.

"In aceasta vara lansam un pachet de suplimente alimentare pentru copii - Kitul de Crestere Sanatoasa a Copilului, care va include o gama complexa si completa de produse.
Este vorba de Multi-tabs® Kids - multivitamine si minerale cu diverse arome, Multi-tabs® Omega 3 KIDS - capsule masticabile cu ulei de peste, precum Multi-tabs® Immuno KIDS, o combinatie unica de vitamine, minerale si probiotice excelenta pentru intarirea sistemului imunitar la copii, mai ales pentru perioada de vacanta, cand acestia sunt expusi la o multitudine de factori care pot sa le afecteze sanatatea", a mai declarat Country Managerul Ferrosan Romania.

Ferrosan abordeaza piata romaneasca cu 3 categorii principale de produse: vitamine si minerale pentru copii din gama Multi-tabs®, complexul de probiotice din gama Bifiform® si produsele din gama Immuno, care sunt o combinatie unica de vitamine, minerale si probiotice cu rol in intarirea sistemului imunitar.
In calitate de lider european in produse pe baza de ulei de peste, suplimentele cu acizi grasi esentiali omega-3 vor reprezenta un element important in structura de vanzari a Ferrosan.

Michael Moeller Jensen, Export Director Ferrosan A/S a declarat: "Dorim ca Ferrosan si produsele sale sa devina un brand de incredere pentru consumatorul roman in cel mai scurt timp. Pentru aceasta, inca din 2006 am investit intr-o unitate de productie in Cluj, iar acum, distribuirea pe piata romaneasca a produselor Multi-tabs® si Bifiform® vine ca o consecinta fireasca a activitatii noastre in Romania.
Produsele pentru copii, cele cu omega-3, cele pentru femeile insarcinate si din gama Immuno vor fi in special in atentia noastra".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod