Celulele bune invadeaza Clujul

Cu ocazia Congresului National de Medicina Perinatala din Cluj, Biogenis, banca de celule stem, informeaza corect profesional specialistii si viitorii parinti asupra importantei recoltarii de celule stem la nastere.
Banca de celule stem va aduce astfel echipa speciala de celule stem bune care activeazain zona FSEGA (Facultatea de stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor) si Iulius Mall Cluj in perioada 1-4 Iulie. Echipa speciala va sta de vorba cu cei prezenti si va oferi informatii complete asupra necesitatii recoltarii de celule din cordonul ombilical.

In cadrul Congresului National de Medicina Perinatala din Cluj aflat la editia a VIII-a, Biogenis va sustine un simpozion tematic. Prof. Dr. Florin Stamatian, seful Clinicii de Obstetricasi Ginecologie din Cluj, presedinte al ARMP, va prezenta in cadrul acestui seminar indicatiile si limitele actuale, conform ghidurilor profesionale, asupra recoltarii de sange placentar.


In acest mod, se continua campania "Sanatatea copilului tau incepe inainte de nastere" care a debutat in luna mai si care aduce in permanenta informatii noi tinerilor si viitorilor parinti in ceea ce priveste celulele stem, recoltarea, stocarea si utilizarea acestora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod