Casatoriile nefericite le provoaca femeilor boli de inima

Daca au o casnicie nefericita, femeile risca sa se imbolnaveasca de inima. Nu acelasi lucru se intampla si cu barbatii, ei neavand nicio problema de sanatate intr-o astfel de situatie. Aceasta este concluzia unui studiu efectuat de un grup de psihologi de la Universitatea Utah.
Cercetatorii au descoperit ca, daca se afla intr-o relatie care nu le multumeste, femeile pot avea probleme de sanatate, precum: obezitate, colesterol si tensiunea sangelui marite, care contribuie la aparitia bolilor cardiovasculare.

Psihologii au chestionat 276 de cupluri, cu varste cuprinse intre 40 si 70 de ani si care erau casatorite de 20 de ani. Fiecare persoana a raspuns la intrebari legate de relatia de cuplu si starea de spirit. S-a stabilit ca doar femeile nefericite sunt expuse riscului de a se imbolnavi de inima, nu si partenerii lor de viata.

Sursa: Telegraph.co.uk
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tutu pe 12 Apr 2015, 03:03
    adevarat

    Chiar mai mult de boli de inimă.Eu cred că femeile fac CANCER din cauza soților bădărani,beșivi,fumători,violenți,urâți și puturoși.Stress-ul cauzat de soți de genul acesta este nefast pentru femeile care rabdă.Foarte multe schimbă vreo 2,3 soți tâmpiți,care oricum nu se schimbă pe parcurs.Foarte bine care renunță,dar foarte multe stăm în nefericire totală foarte mult timp până ne stingem de tot.

    0
    0

  • maria-ioana pe 6 Mar 2009, 14:04
    casatoriile le provoaca femeilor boli de inima

    PERFECT ADEVARAT !!!!sunt o persoana care m-am inbolnavit. pacat ca nu se pot evita aceste casatorii nefericite, ca atunci nu ar mai fi atatea femei nemultumite, neinplinite, etc. cauze care duc la aceste boli,suferinte...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod