Campania "Ziua copiilor"

Dupa "Campania de Craciun" in care copiii de la Centrul de plasament Pinocchio 3 au primit hainute, jucarii, alimente si bani, organizatorii au pus la punct o campanie pentru Ziua Copiilor.
Prin urmare au contactat asistentele de la Centrul de Plasament Pinocchio 3 pentru a afla cu ce pot fi ajutati copiii de acolo. Avand in vedere ca la sfarsitul lunii iunie vor pleca la mare o saptamana, au nevoie de jucarii de plaja, papucei, hainute subtiri si plarioare.
 
La Casa Ioana asa cum stiti din iarna, orice este binevenit. Multi dintre ei muncesc, insa banii abia ajung pentru mancare. Sunt foarte multi copii, atat foarte mici cat si mai maricei. Cei mari au grija de cei mici cand sunt parintii la munca. Orice donatie trimisa acestui centru este utila. Fundatia Casa Ioana le ofera  adapostul iar statul un mic dejun pe sampatamana.
Noi toti le-am oferit haine, jucarii, un brad pentru copii, dar si masa de Craciun.


Planurile
 
Majoritatea parintilor, de 1 iunie, ies cu copii in parc sau la locuri de joaca. Copii din orfelinate nu au aceasta posibilitate. Directia de Protectie a Copilului le asigura doua vacante pe an: una la munte si una la mare. Acestea sunt singurele iesiri ale copiilor din orfelinate.
 
De ziua lor insa, ne-am gandit sa nu mai simta aceasta diferenta, pe cat posibil bineinteles si sa le organizam o surpriza asa cum au toti copii: o iesire la Balonul Copiilor, un loc de joaca situat in Herastrau, cu jucarii enorme gonflabile.
Aici se organizeaza petreceri minunate cu baloane multe, clovni si face painting.
 
Cei care detin acest loc de joaca ne vor asigura intrarea gratuita si transportul copiilor. Pentru ca surpriza sa fie completa, am hotarat sa organizam si o masa pentru copilasi.
 
Data iesirii nu a fost stabilita, foarte probabil va avea loc intre 2 si 4 iunie intrucat de 1 iunie este foarte aglomerat.
 

Cum se va proceda?
 
Colectarea hainelor: si de data aceasta ne vom ocupa personal de colectarea hainutelor, jucariilor si a celorlalte obiecte. As vrea insa sa mentionez ca in iarna, fiind depasite de numarul foarte mare de persoane care ne contactau, mai ales in ultimele 4 zile, cu greu am facut fata si am ajuns in situatia sa rugam pe unii dintre voi sa le aduca personal.
Vom face tot posibilul ca acest lucru sa fie evitat, insa daca se vor concentra toate donatiile in ultimele doua zile de campanie va fi destul de greu.
 
Banii: pentru cei care doresc sa contribuie cu banuti, contul deschis in iarna este in continuare valabil. Acest cont a fost si va fi utilizat numai pentru donatii. Banutii stransi vor fi utilizati pentru organizarea mesei la Balonul Copiilor si pentru alimente care dsffvor merge la Casa Ioana. In situatia in care vom strange mai multi banuti vom cumpara hainute pentru copii de la Pinocchio 3 speciale pentru plaja.

Nr.
Cont : RO 31 RNCB 0074072386520002

Titular: Anca Mironiuc
Banca: B.C.R. Sucursala Sector 3 - Decebal
 
Toti cei care doriti sa participati la campanie puteti contacta pe e-mail (ancamironiuc@yahoo.com) sau la nr. de telefon 0726.67.50.77.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod