Campania "Sansa la viata, sansa la noi amintiri" dezvaluie visuri de vedeta

Vedetele sprijina campania "sansa la viata, sansa la noi amintiri" pentru ajutorarea copiilor cu inimi bolnave. Povestilor emotionante spuse de copilasii cu malformatii cardiace pe site-ul www.sansalaviata.ro li s-au alaturat "visele de vedeta" - cele mai frumoase amintiri din copilaria celor care astazi au devenit celebri.
Andreea Berecleanu, Andreea Marin-Banica, Daniela Nane, Malvina Cervenschi, Irina Margareta Nistor si Adrian Despot vorbesc despre visele pe care le aveau cand erau mici. Fanteziste sau realizabile, multe dintre dorintele lor s-au transformat in viata pe care ei o considera un dar frumos si o sansa uriasa. Vedetele noastre ii incurajeaza pe copii sa nu renunte la sperantele lor, iar pe cei mari sa le ofere micutilor "sansa la noi amintiri".

Andreea Marin-Banica povesteste cum a simtit inca din copilarie chemarea televizunii, cand a vazut un spectacol de balet (cum arareori se intampla inainte de 1989), la televizor.
Delicatetea balerinei din spectacol care trecea dincolo de ecran, a facut-o pe Andreea sa isi doreasca sa transmita peste ani, aceeasi emotie: "asta insemna pentru mine televiziunea: balerina aceea sensibila, omul acela care, fara cuvinte, anuleaza bariera din fata sufletului, se cuibareste acolo si nu mai pleaca. si iata ca peste ani, televiziunea a ajuns sa fie a doua mea casa".

Intra pe site-ul www.sansalaviata.ro si afla cum ii poti ajuta pe copiii cu malformatii cardiace din Romania sa-si atinga visele.
Site-ul ofera informatii detaliate despre malformatiile cardiace la copii, despre posibilitatile de corectare ale acestora, precum si date privind desfasurarea campaniei "sansa la viata, sansa la noi amintiri".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod