Campania "Ce stii despre pielea ta?"

Facebook Twitter Comenteaza
Campania

In luna martie, farmaciile Remedio sunt gazda campaniei "Ce stii despre pielea ta?". Pacientii isi vor putea face teste complete privind trei analize importante: analiza tipului de ten, analiza nivelului de melanina si a tipului de scalp.
In cadrul acesti campanii, Remedio va oferi un Serviciu Unic Complet, in premiera intr-un lant farmaceutic din Romania, prin aparatul Soft 5.5 care ii ajuta pe pacienti sa isi faca teste: pentru ten, maini si pielea scalpului, examinand parametrii distinctivi ai pielii, precum: PH-ul, gradul de hidratare, temperatura, elasticitatea, cantitatea de sebum, melanina si fototipul.
Cu ajutorul aparatului Soft 5.5 se poate realiza o combinatie de parametri in functie de tipul de testare selectat (de exemplu, programul pentru maini are in vedere PH-ul, gradul de hidratare si sebum).

De asemenea Soft 5.5 ofera posibilitatea efectuarii unor programe combinate: fata, soare - piele bronzata, maini, par, scalp si corp.
Aparatul Soft 5.5 este un instrument pentru verificarea completa a pielii. Acesta va fi amplasat, prin rotatie (program ciclic, de o saptamana pentru fiecare farmacie), in farmaciile Remedio din Bucuresti, incepand cu luna martie, dupa cum urmeaza: Farmacia Amzei: 24-30 martie; Farmacia Socului: 31 martie - 6 aprilie; Farmacia Berceni: 14-20 aprilie. Pentru programari si detalii suplimentare, acceseaza site-ul www.remedio.ro sau adreseaza-te personalului farmaciilor Remedio.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sandy-bel pe 23 Mar 2008, 19:03
    ce stiu despre pielea mea?

    pielea mea e distrusa o simpt extrem de uscata! pe maini,fata si picioare......nu stiu cu ce crema sa-mi dau mie teama sa le incerc pe toate......

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod