Apel umanitar: Luciana are nevoie de ajutorul tau!

Facebook Twitter Comenteaza
Apel umanitar: Luciana are nevoie de ajutorul tau!

Luciana Maria Rechitean este o fetita care n-a implinit inca 5 ani. La frageda varsta de 2 ani, cand copiii se pregatesc de gradinita, ea a schimbat biberoanele pe perfuzii. Diagnosticul a sunat necrutator pentru ea si parintii ei: leucemie acuta limfoblastica.


Dupa 2 ani de chimioterapie boala a dat semne ca cedeaza, iar medicii credeau ca sansele de vindecare ale fetitei depasesc 95%. Speranta avea insa  sa devina disperare in octombrie 2009. Reusise sa mearga si ea 2 saptamani la gradinita.
Erau parinti fericiti cu un copilas sanatos.

Si totusi Luciana s-a intors in spital cu recidiva la nivelul sistemului nervos central.

In prezent Luciana Maria Rechitean se afla din nou internata la Spitalul de Pediatrie Cluj unde i se administreaza chimioterapie. Medicii spun ca o noua recidiva i-ar putea fi fatala.

Exista insa o speranta: pentru ca Luciana sa redevina un copil normal ca sa poata merge la gradinita sa creasca mare si sa se bucure impreuna ca o familie singura solutie este un transplant intr-o clinica din strainatate.
Din cauza starii de sanatate a Lucianei medicii recomanda ca transplantul sa fie facut cel tarziu in luna ianuarie a anului 2010 ceea ce inseamna ca avem prea putin timp la dipozitiei si ca nu vom reusi fara ajutor sa strangem acesti bani.

Costurile unei astfel de interventii sunt de peste 150.000 euro iar parintii Lucianei apeleaza la ajutorul nostru pentru a strange bani pentru zilele fiicei lor.

Din putinul fiecaruia putem oferi o sansa la viata si un viitor sanatos unui copil cu ochii luminosi.

Pentru Luciana au fost deschise conturi la BANCPOST sucursala Brasov pe numele tatalui Rechitean Gheorghe Lucian CNP: 1720820080087):
RO80BPOS08003674619RON01
RO15BPOS08003674619EUR01        
cod-SWIFT BIC-BPOSROBU

Luciana are si Teledon de la Romtelecom:
Sunand la 0 900 900 550 donati 2 EUR.
Sunand la0 900 900 552 donati 5 EUR.

Afla mai multe despre Luciana aici.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod