Aparate care analizează glicemia, gratuite

Facebook Twitter Comenteaza
Aparate care analizează glicemia, gratuite

Până pe 30 noiembrie găseşti în farmacii un sistem de analiză vizuală a glicemiei Accu-Chek 360º View, oferit gratuit în cadrul campaniei „Fă PAS-ul corect: Controlează DIABETUL!” care se derulează în perioada 18 octombrie - 30 noiembrie.

 

Acest sistem de analiză vizuală maximizează valoarea fiecarei testări a glicemiei şi încurajează în luarea deciziilor pentru un control glicemic mai bun ajutând astfel la întârzierea apariţiei complicaţiilor diabetului.

Testarea, structurată în 3 zile consecutive, la momentele potrivite, oferă informaţii preţioase asupra factorilor care influenţează variaţiile glicemiei.

Pentru accesul unui public cât mai larg la informaţiile despre diabet, dar şi despre produsele de măsurare a glicemiei oferite de Roche Romania Diagnostics Division sunt puse la dispoziţia celor interesaţi site-ul www.accu-chek.ro, precum şi linia helpline: 0800 080 228.

Potrivit OMS, se estimeaza ca, la nivel global, aproximativ 246 milioane de persoane au diabet, această maladie fiind a patra cauză de deces în ţările dezvoltate. 

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andrei constantin pe 22 Feb 2014, 10:10
    aparate masurat glicemia

    am observat ca ultimul comentariu este din 2010 .ce s/a intamplat nu mai are lumea diabet\.doresc sa spun ca nu trebuie neaparat gratuitate,dar orice reducere ar interesa pe multi diabetici,inclusiv pe mine.daca se poate as dori un semnal in aceasta privinta

    0
    0

  • JohanaAela pe 14 Nov 2010, 11:27
    @Irina Bejinaru, @Boldur Marius

    Aparatele se pot achizitiona din farmacie pana la sfarsitul lunii noiembrie. Pentru orice detalii, compania care susține campania a pus la dispoziţia celor interesaţi site-ul www.accu-chek.ro, precum şi linia helpline: 0800 080 228.

    0
    0

  • Irina Bejinaru pe 13 Nov 2010, 20:29
    Glucometru Acu-Check pentru mama mea..

    Buna ziua! Mama mea a fost luata de curand in evidenta ca fiind bolnava de diabet. Medicul diabetolog ne-a informat despre oferta speciala a firmei Roche referitoare la glucometrele Acu-check, corespunzatoare acestei lunii noiembrie, luna internationala a diabetului. V-a rog din suflet sa ma ajutati sa intru in posesia unui astfel de aparat de testare a glicemiei, pentru a-mi ajuta mama si a-i putea monitoriza consecvent glicemia. Multumesc din suflet pentru ajutor.

    0
    0

  • BOLDUR MARIUS pe 6 Nov 2010, 10:12
    Achizitionare aparat pentru analiza glicemiei , in conditii de gratuitate

    Ma numesc BOLDUR MARIUS si sufar de diabet zaharat 2. Subsemnatul , solicit achizitionarea unui aparat de masurare a glicemiei , in conditiile informatiilor oferite pe INTERNET. Adresa mea postala , este : BOLDUR MARIUS , STRADA GHEORGHE MISSAILL , NUMARUL 91 , SECTORUL 1 , BUCURESTI , CODUL POSTAL : 011542 b

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod