Alternativa injectabila pentru liftingul facial

Tratamentele injectabile pentru intinerirea fetei reprezinta o alternativa care castiga tot mai mult teren fata de liftingul facial. Un exemplu in acest sens este Sculptra - un tratament de modelare a volumului facial si/sau corectarea ridurilor si santurilor moderate sau severe.
"Sculptra este un instrument medical pretios in restabilirea armoniei si volumelor fetei ce ne ajuta sa dobandim un plus de frumusete si sa pastram pentru mai mult timp un chip mai tanar, fara bisturiu", a declarat Dr. Dana Jianu, Vicepresedinte al Societatii Romane de Chirurgie Estetica.

Efectele Sculptra au fost dovedite intr-un studiu efectuat pe 233 de pacienti. Efectele tratamentului s-au mentinut pana la 25 de luni dupa ultima sesiune de injectare. Nu s-au raportat efecte adverse in acest studiu la nici unul din tratamente.
Cel mai frecvent au aparut reactii pe termen scurt la locul injectiilor de tip sangerare, roseata, echimoza (vanataie), hematom chiar si un usor edem localizat.

Noul tratament este efectuat in prezent doar de cativa medici romani, special pregatiti in acest sens, dar exista un program de training initiat si sponsorizat de catre compania producatoare destinat medicilor cu experienta in utilizarea fillere-lor si care sunt interesati in administrarea Sculptra.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod