47% din romani isi imagineaza ca isi palmuiesc seful

Potrivit unui studiu 57% dintre romani sunt stresati. Efectele stresului merg atat de departe incat 42% dintre romani ajung sa viseze noaptea sarcinile nerezolvate de la serviciu iar 47% dintre ei isi imagineaza des ca isi iau seful la palme.
Pricipala sursa de strea este munca peste program (51% dintre respondenti muncesc peste 10 ore pe zi), cu consecinte diverse asupra calitatii vietii lor (de exemplu, 40% au probleme in familie din cauza serviciului.

Inaintea uneia din cele mai stresante perioade ale anului, Romtelecom lanseaza o campanie antistres, menita se relaxeze si sa-i introduca deja pe romani in atmosfera de vacanta.

Sub sloganul "Stresu' interzis", o echipa de "destresori", va colinda Bucurestiul in luma decembrie si va incerca sa ofere cateva momente de relaxare tracatorilor grabiti si tensionati.
Vor aparea pe neasteptate la metroul sau in statiile de autobuz foarte aglomerate si vor crea momente interactive pentru amuzamentul si relaxarea publicului.

Campania are si o componenta online, care ii vizeaza mai ale pe cei stresati la birou. Site-ul www.antistresu.ro le ofera acestora posibilitatea "sa-si verse nervii" pe un personaj verde si care, care intruchipeaza stresul din viata noastra. "Stresu" poate fi batut si chinuit in voie, ca o metoda de eliberare a tensiunii negative acumulata de-a lungul unei zile pline si anevoioase.


"Tocmai am intrat in cea mai stresanta luna a anului, conform specialistilor. Ni se pare cel mai bun moment pentru campania antistres, prin care sa atragem atentia celor din jurul nostru ca stresul poate fi administrat astfel incat sa nu devina nociv. Uneori, doar cateva minute de relaxare sau descarcare a stresului pot face minuni", a declarat Cristina Popescu, Director Relatii Publice Romtelecom.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod