10 mai - Teledon pentru copii organizat de UNICEF

Facebook Twitter Comenteaza
UNICEF si Societatea Romana de Televiziune organizeaza in data de 10 mai un nou teledon pentru a strange fonduri in beneficiul copiilor din Romania, sub umbrela Initiativei Spital Prieten al Copilului. Banii stransi in urma acestei actiuni vor fi donati unor maternitati din Romania.

Initiativa Spital Prieten al Copilului a fost lansata in 1991 de catre UNICEF, intr-un efort de a transforma toate maternitatile in centre de sprijinire si promovare a alaptarii. Alaptarea aduce copiilor avantaje care nu pot fi reproduse de nicio alta modalitate de hranire.
Beneficiile laptelui matern sunt vizibile din primele momente de dupa nastere si dureaza toata viata. Un copil alaptat este mai sanatos si are o dezvoltare fizica, psihica si intelectuala mai buna. Legatura care se creeaza intre mama si copil in momentul alaptarii este una extrem de puternica, iar unul dintre rezultatele cele mai bune ale promovarii alaptarii este scaderea ratei abandonului copiilor in maternitati.

Emisiunea va fi gazduita si prezentata de Andreea Marin Banica, Ambasador UNICEF al Bunavointei pentru Romania, si se va bucura de participarea unor personalitati ale vietii politice, economice si artistice din Romania, precum si a sustinatorilor si colaboratorilor apropiati ai UNICEF.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nico pe 7 Mai 2008, 18:34
    Teledon

    Tot respectul pt cei ce fac ceva pt copiii din Romania.Felicitari Andreei Marin Banica,tot respectul....!!!!!

    1
    1

  • mioara pe 6 Mai 2008, 15:23
    TELEDON

    FELICITARI SI MULTUMIRI ANDREEI MARIN BANICA PT. IMPLICAREA SA !

    1
    1

  • Lexu pe 5 Mai 2008, 02:13
    fff bine

    ma bucur ca se strang bani pt copii , si nu se fura, cum fac alti primari www.halal-primar.eu

    1
    1

  • Ivana Elena pe 4 Mai 2008, 14:01
    copiii-viata noastra

    Toata stima pt cei ce fac ceva pt copiii napastuiti de soarta.Felicitari Andreeiei Marin pt implicarea in acest scop umanitar,ea insasi are acasa un pui ce are nevoie in permanenta de dragostea parinteasca si are totusi timp si pt altii.Doamne ajuta pt acest teledon si te rog Doamne ai grija de toti copiii acestei Planete si de al meu.

    2
    0

  • FLORENTINA pe 2 Mai 2008, 18:15
    SA FIM MAI BUNI

    SA FIM TOTUSI MAI BUNI CU NOI SI CEI APROAPE DE NOI ADICA FAMILIA SI PRIETENII,IAR CEA MAI MARE BOGATIE A OMULUI PE PAMANT SANT COPII,UN MEREU PERPETUM, CEI CE NE VOR LUA LOCUL IN TIMP

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod