Lămâile şi strugurii au cel mai puternic efect detoxifiant şi anticancerigen

Strugurii şi lămâile sunt recunoscute ca fiind "tămăduitorii tumorilor" şi două dintre fructele cu cel mai puternic efect detoxifiant. Află cum să le consumi! Cum să prepari sucul de

Strugurii şi lămâile sunt recunoscute ca fiind "tămăduitorii tumorilor" şi două dintre fructele cu cel mai puternic efect detoxifiant. Află cum să le consumi!

Cum să prepari sucul de struguri

Dr. Robert Morse recomandă în cartea sa "Să trăim sănătos fără toxine" să pui strugurii întregi direct în storcător. Cu codiţe cu tot şi este de preferat să alegi soiurile cu coaja închisă la culoare. Ce efecte are acest suc asupra organismului:

- elimină substanţele toxice din corp;
- curăţă ficatul şi rinichii;
- hrăneşte sistemul nervos şi endocrin;
- opreşte dezvoltarea tumorilor;
- stimulează activitatea limfatică;
- elimină radicalii liberi;
- fortifică inima.

Cum să prepari limonada detoxifiantă

Amestecă într-un pahar de 300 de mililitri: 2 linguri de zeamă de lămâie sau lime cu 1/2 lingură cu miere de albine naturală şi un vârf de cuţit cu boia de ardei iute (opţional, dar aduce un plus de vitamina C şi vitamine din complexul B), după care completează cu apă plată (dimineaţa poţi să-l prepari cu apă călduţă pentru a-l consuma pe stomacul gol). Dr.

Robert Morse recomandă consumul acestei limonade de câte ori vrei pe parcursul zilei. Ce efecte are acest suc asupra organismului:

- elimină excesul de mucus, reducând riscul de inflamaţii în corp;
- elimină toxinele şi ajută rinichii;
- asigură un conţinut ridicat de vitamina C;
- întăreşte sistemul imunitar;
- împiedică dezvoltarea tumorilor.

Medicul recomandă consumul a 2-4 pahare (300 mililitri) de suc proaspăt stors din fructe sau legume diverse pe parcursul unei zile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod